Issues Magazine is zeker geen zonde!

Issues Magazine is zeker geen zonde!

Al twee maal eerder werd met veel succes Issues gepresenteerd. Het eerste exemplaar van het Rotterdamse fotomagazine werd op 7 september 2012 onthuld in De Unie. De tweede editie werd vorig jaar op 23 mei gepresenteerd in het Bilderberg Parkhotel. Die locatie was uitgekozen omdat het thema Hotel was.

Komende vrijdag 28 februari wordt alweer het derde deel (blijkbaar houden de initiatiefnemers Marc Nolte en Milan Boonstra niet van regelmaat) uitgegeven. Het thema dit keer is: Sin. Ook nu is weer een passende omgeving gevonden voor de presentatie: De Arminius Kerk!
Uiteraard de perfecte plek om te komen zondigen!

Issues Magazine is zeker geen zonde!

Net als eerder zijn er lokale fotografen uitgenodigd om net als de twee initiatiefnemers een serie te maken rond het thema. Dit keer zijn dat Carlijn Jacobs, Stacii Samidin, Florine van Rees, Luca Knegtering, Marc Haers en Marvin de Monte. Zahra Reijs levert de cover. Zij doet voor de tweede keer mee aangezien zij ook in het eerste magazine stond!
Carlijn Jacobs maakte eerder al een serie voor de tweede editie.

Ook dit keer krijgen de bezoekers voor een entreeprijs van zes euro toegang tot de feestelijke presentatie (van 21.00 tot 04.00) en een handgenummerd, gelimiteerd en wederom door Almost Modern vormgegeven exemplaar.

De dj’s tijdens het feest zijn Pop On Acid, Jeff Solo, Hollywood & Vine, Job Smit & Marc Nolte, Boys Keep Swinging en, geheel in thema, de voormalig porno-actrice Sofia Valentine!

Issues Magazine is zeker geen zonde!

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra