Over ons

Welkom op de website van grazen.nl  (c amc fok)

Welkom op de website grazen.nl.

Met een team van gemotiveerde journalisten zoeken wij in Rotterdam en omstreken naar culturele activiteiten (bijvoorbeeld exposities, films, dans, debatten en theatervoorstellingen) die de moeite waard zijn om gevonden te worden. Juist in deze tijd van krimp en kortzichtige ver-marketing van het culturele aanbod is een lokale vinger aan de pols van onze levendige grootstedelijke cultuur van wezenlijk belang voor die mensen die elkaar tussen alle brokstukken nog wensen terug te vinden.

“De omgeving van de mens is de medemens”, meldt onze nachtburgemeester Jules Deelder terecht.
Waar veel mensen zoeken is ook veel cultuur, ondanks de huidige economische crisis. Cultuur die er toe doet gaat door, en houdt zich staande. En dat is precies datgene waar we naar zoeken.

Walter Benjamin

”Waarheid weigert in de lens van het schrijven te kijken, stil te staan en er lief uit te zien”, aldus de cultuurcriticus Walter Benjamin, maar toch menen wij haar her en der in de stad voorbij te zien rennen en zijn we er steeds weer op uit haar uiteindelijk ergens te betrappen. En wij doen dat geheel in de tijdgeest cross mediaal, dus niet alleen met een vaardige pen, maar eveneens met een vaardig camera-oog.

Bent u een culturele instelling die er toe doet? Dan kunt u ons steunen door een zelf samen te stellen bundel van onze diensten af te nemen voor een schappelijk bedrag. Onze diensten bestaan uit voorbeschouwingen, recensies, registraties, trailers, journalistieke tv-items, live webuitzendingen en ticketing.

Cultuur maakt ons blij, graast u met ons mee? U kunt ons bellen op nul zes, en dan veertig 315 361 of mail ons op bureau at grazen punt nl.

Namens het grazen.nl team
Hans van Dam
Initiator van grazen.nl

grazen.nl is een initiatief van beeldrecensies.nl en wordt gerealiseerd door katalogon.nl.

grazen.nl wordt thans in de lucht gehouden door: Inge Feenstra van Just Do Design, Hans van Dam, Alysia van Dijk, Jeroen Veenstra, Pieter-Jan Oddens, Rick Messemaker, Rolf Versteegh en Ronald Glasbergen

videoproductie: Youssef Koujii, Primo van Dam, Jop van Merkom, Guido Jeurissen, Alfons Keijzer, Kasper Selgert

Over de auteur