Daan Botlek bij Opperclaes

Daan Botlek bij Opperclaes

Werk van Daan Botlek was al eerder bij Opperclaes te vinden. Tijdens de Little December Shop werden er bijvoorbeeld tekeningen van de Rotterdamse illustrator aangeboden. En toen Opperclaes door de organisatie van Art at the Warehouse werd gevraagd om kunstenaars uit te nodigen om het trappenhuis van de Fenixloodsen te beschilderen vroegen ze ook Daan Botlek.

Daan Botlek bij Opperclaes

Vanaf 13 april zal er echter voor het eerst een volledige expositie van Daan Botlek bij Opperclaes te zien zijn. Het is een expositie over menselijke mozaïeken en heeft Frustration/B.O./Void. als titel. Ongeveer een jaar geleden begon hij met het ontwerpen en tekenen van zulke patronen. Nu presenteert hij de resultaten zoals tekeningen, puzzels en objecten. Afgelopen februari toonde hij al mozaïeken tijdens het street art-festival Bukruk in Bangkok.

De expositie wordt zaterdag 13 april geopend vanaf 16.00, de expositie is daarna nog te zien tot 4 mei.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra