Ailisha Read exposeert bij De Witte Slagerij

Ailisha Read exposeert bij De Witte Slagerij

Eerder maakte Grazen al melding van alle culturele locaties die in oude industriële ruimtes gevestigd zijn. Zo kent Rotterdam Studio De BakkerijDe FabriekDe Machinist, Garage Rotterdam en ook De Witte Slagerij werd genoemd. Deze oude Crooswijkse slagerij is nu tentoonstellingsruimte en was ook een locatie tijdens Kunstroute Kralingen Crooswijk. Vanaf 18 november is er een solo-expositie van de Rotterdamse kunstenaar Ailisha Read.

Haar werk zal te zien zijn te midden van de rauwe schoonheid van de voormalige slagerij. De Witte Slagerij biedt twaalf exposities of evenementen per jaar. Of zoals ze het zelf zeggen elke maand vers vlees op het blok! Het concept van De Witte Slagerij is om het eigen initiatief en het ondernemerschap van de kunstenaar te stimuleren.

De expositie van Read zal net als alle andere tentoonstellingen drie weken te zien zijn. De solo tentoonstelling genaamd In Our Nature bestaat uit grote tekeningen van 2 bij 3 meter die spelen met de rand van chaos. het werk geeft een krachtig beeld van seksualiteit, frustratie en noodzaak, die ontstaat in de relatie tussen de mens en zijn basale en onderliggende instinctieve drijfveren in het dagelijks leven.

Ailisha Read exposeert bij De Witte Slagerij

Ailisha Read werd geboren in 1985 en is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in de richting Fotografie en Intermedia. Ze is beeldend kunstenaar in Rotterdam en ze heeft zich de afgelopen jaren onder anderen ingezet als uitgever van kunstmagazine The Why Issue en als eigenaar en docent bij tekencursus atelier Studio Kolectiv.

In Our Nature bij De Witte Slagerij aan Rakstraat 2

De opening is op 18 november 2012

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra