Cats vs Dogs 2 bij galerie Unit20

Cats vs Dogs 2 in galerie Unit20 (c Lizzys Crime Scenes)

Cats vs Dogs, de tweede ronde.

Na het succes van de eerste ronde van Cats vs Dogs bij Opperclaes in september vorig jaar is het nu tijd voor de tweede ronde. Wederom gaan studiogenoten Chris Versteeg en Leon Kranenburg beestachtig de strijd met elkaar aan. Zij stellen twee teams van vooral lokale kunstenaars samen die hun eigen kijk geven op de eeuwige strijd tussen honden en katten. Tussen lui op de bank liggen en als een dolle door een veld rennen, tussen zindelijkheid en uitgelaten moeten worden, tussen individualisme en groepsgedrag. Chris leidt de katten, Leon laat de honden uit!

De hondsbrutale ontwerpen worden geleverd door Ailisha Read,
Alejandra Huerta, Margarita Kouvatsou, Peter de Krom en Gino van Weenen.
De katachtige kunstwerken komen van Diana Roig, Diana van der Voort, Rens van den Berge, Daan Markus en Tommy Kleyn. Kleyn maakte alvast een facebookpagina aan in opmaat naar het evenement. Op https://www.facebook.com/LizzysCrimeScenes zijn al foto’s te vinden van de prooien zoals muizen, ratten en vogels die worden gevangen door poes Lizzy. Tijdens Cats vs Dogs zullen de mooiste foto’s worden onthuld.

Zaterdag 19 januari vanaf 16.00 uur in Unit20 aan de Eendrachtsstraat!

Cats vs Dogs 2 in galerie Unit20 (c Lizzys Crime Scenes)

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra