Het leven van Ted Langenbach in biografie

Het leven van Ted Langenbach banner

Ted Langenbach krijgt zowaar een biografie. Journalist Anton Slotboom heeft het ‘bizarre leven van de partygoeroe’ opgetekend. Het boek wordt 2 december gepresenteerd in nachtclub White’s.

Twee dagen eerder, zaterdag 30 november, is er al de herintroductie van Speedfreax in de Maassilo.  Speedfreax was een succesvol feest in Now & Wow en wordt nu net als eerder Superbimbo, MTC en uiteraard Now & Wow zelf  weer nieuw leven ingeblazen. 14 december volgt bijvoorbeeld ook alweer de vijfde editie van Now & Wow-fest. Langenbach is dus nog alomtegenwoordig.

Hij doet nog dagelijks zijn rondje en valt dan feesten, partijtjes, clubs en andere horecagelegenheden  binnen. Dat zijn constante aanwezigheid voor scepsis, ergernis en verveling zorgt kan je hem eigenlijk niet verwijten. Als hij nou al die uitnodigingen om feesten te geven in Barcelona, Berlijn en New York had aanvaard dan had hij met zijn permanente presentheid de ontwikkeling van het lokale uitgaansleven niet zo belemmerd! Maar de nieuwe, opvolgende generatie moet zich eigenlijk schamen dat Langenbach nog steeds zo’n relevant kopstuk kan zijn.

Het leven van Ted Langenbach in biografie

Meerdere toonaangevende namen uit de huidige scene werken echter met wederzijds plezier samen met de nestor. Zoals hij jong talent altijd kansen heeft geboden. Jeff Solo doet de programmering voor meerdere feesten. Een flinke Rotterdamse afvaardiging van gearriveerde namen en hemelbestormers zoals Benny Rodrigues, Pop on Acid en Marc Nolte (http://www.grazen.nl/?p=7791) en Job Smit draaien zodoende op de succesvolle, uitverkochte evenementen. Aziz Yagoub op zijn beurt organiseert samen met Ted feesten en zijn Perron is ook de locatie voor Superbimbo.

Of er iets nieuws in de biografie staat is nog afwachten. De media weten Ted namelijk makkelijk te vinden (en andersom). Zijn levensgeschiedenis, meningen, opvattingen en kritiek zijn dan al vaker opgetekend. Hij is niet te beroerd om gevraagd en ongevraagd redes af te steken, voorzien van meer informatie dan in een obligaat artikel past. Alleen daarom al is een boek dan inderdaad eens een keer een beter passend formaat!

Het leven van Ted Langenbach in biografie

Speedfreax , 30 november in de Maassilo (22.00-06.00). Toegang 21 jaar en ouder.
Met Joost van Bellen, Gomes, Roska, Ramsey & Fen, Steve Boomselector, Shobba,
Dark Sky, Full Crate, Rancido, Jeff Moore, Mc Spyder, Mc Vin E en Miss Bunty.

Voorverkoop €25- via www.speedfreax.com

Now & Wow Fest V, 14 december in de Maassilo (23.00-07.00)

De Wereld Lult Door. Lolita Klup en Tomorrowisnow, kid… Het zijn wat tipjes van de ‘extraordinaire’ sluier van de verjaardagsparty van Now & Wow Fest V op 14 december. Het thema is Beautymachines, waarmee Now & Wow haar bezoekers wil confronteren met de consumptiemaatschappij, waarin het huidige schoonheidsideaal centraal staat. Bijzondere elementen: ‘The Perfo Beauty Box’ in de Super Wow zaal, waarbij deelnemende theatergroepen, performancekunstenaars en acts een spannende prijs kunnen winnen.

Voorverkoop  €25- via www.nowandwowfest.com

Het boek Ted. Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach is nog tot 1 december met korting (€20-) te bestellen via http://www.tedlangenbach.nl. Daarna kost de biografie €25-

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra