Vooral geen stereotypes op Now&Wow Fest IV

Now&Wow Fest IV

Geestelijk vader van Now & Wow Ted Langenbach presenteert zich al decennia lang niet als een geijkt stereotype. Het stijlicoon roept de bezoekers van alweer de vierde editie van Now & Wow Fest dan ook op om zaterdag 13 april als zeer opvallend icoon naar het festival in de Maassilo te komen. Want in het huidige straatbeeld lijken mensen steeds meer op elkaar en het publiek wordt opgeroepen zich daartegen te verzetten. Het thema van de avond is dan ook Stereoptypes.

Teaser NOW&WOW

Excentrieke uitgedoste feestgangers hoeven niet in de rij te staan (de meest opvallende verschijningen kunnen zelfs een avond stappen met Ted Langenbach winnen) en kunnen dus eerder genieten van de decors, theater, kunst, performances, acts, ander vermaak en de muziek. Al is de line-up net als de eerdere edities nog geheim.

Alhoewel mag worden aangenomen dat programmeur Jeff Solo uiteraard zelf zal draaien, evenals het opkomende Doppelgang en Beesment Soundsystem. Beide acts stelden al een mix samen in opmaat naar Now & Wow Fest IV.  De vier zalen zullen zo te horen in ieder geval weer worden voorzien van house, electro, techno, hiphop, 2-step, pop, rock, disco, punk, trap en dubstep.

Now&Wow Fest IV

Datum:  Zaterdag 13 april 2013

Tijd: 23.00 uur – 6.00 uur

Entree:  € 25,-

Locatie:  Maassilo Rotterdam

Voorverkoop via:  www.nowandwowfest.com/tickets

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra