GrazenTV: Boekpresentatie ‘Arab Spring & Aaron Winter’ van 75B

GrazenTV: Boekpresentatie ‘Arab Spring & Aaron Winter’ van 75B

Deze uitzending bevat een live montage van de presentatie van 15 mei in de Hofpoort Toren, beter bekend als de Shell-toren naast het Hofplein. Onder meer Sandra Smets, Liesbeth Levy, Hans Walgenbach, Jetse Batelaan en Jeroen Jongeleen verlenen hun medewerking. Het was de bedoeling om deze live montage ook live uit te zenden via onze eigen stream server waarop deze uitzending nu draait. Helaas was er op de korte termijn geen adequate internetverbinding te regelen, maar Nicholas van Hoey Smith van IPspecials, het bedrijf dat de infrastructuur van Rotterdam Draadloos van de gemeente heeft overgenomen, is wezen meten en kan voor een volgende keer voor ons een goede internetverbinding verzorgen. That will be the day!

Buro Michelle Wilderom had de gedreven verbeelding ons allemaal bij elkaar te brengen, thanks!

75B boekpresentatie (c grazen.nl)

Helaas zit er een breuk op 55:40 omdat een van de vele aanwezige architectuur en ontwerp studenten onze stroomkabel eruit liep ;-( …. Dat is ook de reden van de videovervorming voor de breuk: omdat de file niet goed was afgesloten moest ie worden gereconstrueerd en de 2 delen aan elkaar geplakt en vervolgens opnieuw uitgerenderd) …. volgende keer echt fool proof tapen ….

Lees hier onze voorbeschouwing van het evenement.

75B boekpresentatie: Inge Feenstra en Jop van Merkom (c grazen.nl)

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Hans van Dam