Welcome to Los Bangeles bij Opperclaes

Welcome to Los Bangeles bij Opperclaes

De naam doet wellicht anders vermoeden. Maar Los Bangeles opereert gewoon vanuit Rotterdam. In 2009 begon LB als blog met aandacht voor muziek en beeld afkomstig van de Amerikaanse Westkust. Inmiddels is het meer een online tijdschrift met artikelen over gepassioneerde creatievelingen op het gebied van muziek, design, kunst, mode, fotografie, film en cultuur van over de gehele wereld.

Opperclaes heeft het team achter Los Bangeles gevraagd om een expositie samen te stellen. Zodat de onderwerpen niet meer enkel online te zien zijn maar ook in een tastbare omgeving. Omdat LB inmiddels een flink netwerk heeft is de komende expositie ook heel divers! Er is werk van Rotterdammers als Thijs van Buuren, Stay Gold, Saskia Haex, Zahra Reijs, Bruce Tsai, Darrin Umboh en Simon van Wijk. Ook Mr. Mass, Stephen Serrato, en Yomar Augusto zijn vertegenwoordigd.

De opening is zaterdag 18 mei vanaf 16.00. De expositie is daarna te bezichtigen tot 8 juni! De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra