Woorden worden zinnen in Bird

Woorden worden zinnen in Bird met oa Wes?! & Ella... en Mo El Khamssi

Op zondagmiddag 31 maart is de tiende editie van Woorden Worden Zinnen voor het eerst in Rotterdam. Dit initiatief leeft al langer in Dordrecht. Het is een laagdrempelig platform voor woordkunst. Het concept van Wes?! & Ella… bestaat inmiddels sinds 2010 en biedt een podium aan woordkunstenaars met een positieve instelling.

Het publiek kan zich tijdens de samenkomsten laten vermaken door kunstdisciplines in de breedste zin van het woord. Daar waar woorden zinnen worden wordt er dit keer bijvoorbeeld geluisterd naar de vanuit Rotterdam opererende Sevdaliza die ook haar EP al in Bird presenteerde. Ook Tyler Koudijzer, Raja Felgata, Josse Kok , Mo el Khamssi, Rosa Ana en Maxime Philips zullen voordragen.

Woorden worden zinnen in Bird met oa Sevdaliza

Ook Rotterdammer Derek Otte zal het podium betreden. Hij verhaalt en spreekt met liefde over zijn stad. Hij is ook organisator van zijn eigen literaire samenkomsten. Samen met de SKVR is hij verantwoordelijk voor Paginagroots in de Rotterdamse Schouwburg. Paginagroots is hét Rotterdamse podium voor taalent. Verhalen, gedichten en spoken word door iedereen, voor iedereen. Zondag 21 april is de tiende editie met als thema: Een nieuw begin.

De muziek tijdens Woorden worden zinnen wordt verzorgd door Dagger D.X. Daarnaast zijn er kunstexposities van de lokale collectieven Sober Industries en TelmoMiel.

Woorden worden zinnen in Bird met oa TelmoMiel

Datum zondag 31 maart 2013
Bird
Zaal open: 15.00 uur

Toegang is: € 6,- in de voorverkoop en € 7,50 aan de deur

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra