De Deeldeliers in LantarenVenster

De Deeldeliers in LantarenVenster

Zoals Jules Deelder de gastheer was tijdens een gedenkwaardige legendarische avond en nacht in de bekende Bullet Sound-studio zo zal hij ook de gastheer zijn tijdens een bijzondere avond in LantarenVenster.

De Deeldeliers in LantarenVenster

Samen met Bas van Lier bracht Deelder een avond door met enkele bekende en bevriende gasten langs, zoals Hans Dulfer, Benjamin Herman (New Cool Collective e.a.) en Boris van der Lek (Herman Brood e.a.). Samen musiceerden ze vooral. De avond werd vastgelegd in de muziekfilm De Deeldeliers. Deelder is in de film bovendien te zien als dichter, drummer, zanger, comedian, verhalenverteller en meer. Oftewel als Jules in volle glorie.

Vrijdag 11 januari zal Jules zich ook op verschillende manieren bewijzen. Bij binnenkomst draait hij al plaatjes in de bar. Daarna zal Jules iedereen de zaal in begeleiden om de film te gaan zien. Na de film gaat uiteraard de bar weer open en is er een spetterend optreden van De Deelderiers. Deze formatie bestaat uit Jules Deelder op snare drum en vocalen, Bas van Lier op Hammond orgel, Hans Dulfer op sax, Boris van der Lek op sax en Erik Kooger op drums.

De Deeldeliers in LantarenVenster

Als afsluiting is er de mogelijkheid tot een ‘meet and greet’ met Jules Deelder, die echter het liefst dan ook weer zo snel mogelijk plaatjes gaat draaien.

De combinatiekaartjes voor de film en het concert zijn uitverkocht. Momenteel zijn alleen nog kaarten van € 10 te koop voor het concert dat om 21:30 begint. Bij het concertgedeelte zijn er zowel zit- als staanplaatsen.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra