Kunsthal XX jaar!

Kunsthal XX jaar! (c Kunsthal / Pepijn Lutgerink)

Waar is dat feestje? In de Kunsthal! Speciaal voor haar twintigste verjaardag wordt alles uit de kast gehaald om dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Op 1 november bestaat de Kunsthal precies twintig jaar en in het daaropvolgende weekend, van 2 tot en met 4 november, wordt daarom een bruisend cultureel festival georganiseerd. Circus meets poëzie en dans meets beeldende kunst. In dit weekend is de Kunsthal dé place to be voor kunst- en cultuurliefhebbers! Waar je ’s middags onder andere workshops en rondleidingen kunt volgen, mee kunt werken aan de langste verjaardagsslinger voor de Kunsthal en performances bij kunt wonen, is het ’s avonds tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Het avondprogramma met optredens van Andy, Wende, Charlie Dee, Eric Vloeimans & Gatecrash belooft veel goeds!

Naast het culturele weekend zijn er ook bijzondere tentoonstellingen. Zo is er de tentoonstelling ‘Maillol’ en de, door de kunstroof veelbesproken, tentoonstelling ‘Avant-Gardes. De collectie van de Triton Foundation’. Daarnaast is er ‘Museum Minutes’ een tentoonstelling die gaat over nieuwe presentatievormen van kunst en ‘Hoera! 20 jaar kunstHAL’ neemt bezoekers mee in de geschiedenis van het door Rem Koolhaas ontworpen ‘kunstpaleis’.

Voor meer informatie over Kunsthal XX jaar, het volledige programma van het culturele weekend van 2 tot en met 4 november en PRESALE kaartjes kun je terecht op de website van de Kunsthal!

Kunsthal XX jaar!

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Alysia van Dijk