Project Rotterdam – Museum Boymans van Beuningen

Project Rotterdam - Boymans van Beuningen (c Lotte Stekelenburg)

Museum Boijmans Van Beuningen viert de stad en presenteert een uitsnede van de artistieke power van Rotterdam.

Project Rotterdam biedt een nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid om zich met nieuwe installaties en interventies te presenteren in het museum. Zo ontwerpt Daisy Kroon de ideale mannenbroek voor de Rotterdamse man. Het werk van Wouter Venema is als een landkaart met verschillende invalshoeken en Johannes Langkamp richt zich in zijn installatie op het verschil tussen het menselijk oog en het oog van de camera. Bertjan Pot creëert voor de tentoonstelling een kleurrijke installatie rondom zijn nieuwste designontdekking. Door het veelzijdige werk van deze makers samen te laten zien toont het museum de artistieke ontwikkelingen in het huidige Rotterdam. Tegelijkertijd geeft het hen de mogelijkheid om zich aan een nationaal en internationaal publiek te tonen.

Te zien t/m zomer 2016 in Museum Boymans van Beuningen

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Linda Tan