Rascasuelos & Tangosalon in De Doelen

Rascasuelos & Tangosalon in De Doelen

Luister naar de geweldige ‘urbane’ tango muziek van Rascasuelos in de bijgevoegde clips! Te zien zaterdag 11 februari in de Doelen.

De naam van deze band is een geestige woordspeling op de term ‘rascacielos’ (wolkenkrabber): suelos zijn vloeren, en het woord vloerkrabbers verwijst dus naar het raspende geluid dat de schoenen van de dansers op de dansvloer maken. In de muziek van deze jonge groep wordt de klank van de klassieke jaren vijftig vermengd met de urbane tango anno nu uit metropolen als Parijs, Londen en New York. Vooral met de rock gaat hun muziek een dialoog aan, zowel in de instrumentale nummers als in de poëzie van hun liedteksten.

Na afloop in de foyer een korte dansworkshop en een tangosalon met onder andere Orquesta Típica OTRA.

ZA 11 FEB ’12 | JURRIAANSE ZAAL | 20.15
www.dedoelen.nl

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Vivian Gade