GrazenTV: Live uitzending uitreiking VSB Poezieprijs 2014

Uitreiking VSB Poëzieprijs 2014 from Poetry International on Vimeo.

De uitreiking van de VSB Poëzieprijs 2014 in het stadhuis van Rotterdam was woensdag 29 januari live te volgen via de websites van Poetry International, VSB Poezieprijs, VPRO Boeken, Cultura en RTV Rijnmond.. De VSB Poëzieprijs is dé prijs voor Nederlandstalige poëzie en bekroont de beste Nederlandstalige bundel van het afgelopen jaar met een geldbedrag van 25.000 euro. De jury onder voorzitterschap van burgemeester Ahmed Aboutaleb nomineerde uit 115 ingezonden dichtbundels ‘Jaja de oerknal’ van Maria Barnas, ‘De zon in de pan’ van F. van Dixhoorn, ‘Bewegend doel’ van Micha Hamel, ‘Ook daar valt het licht’ van Miriam Van hee en ‘Ritmisch zonder string’ van Antoine de Kom.

Deze video is woensdag 29 januari als livestream uitgezonden door GrazenTV, in opdracht van Poetry International.

Camera: Inge Feenstra en Lars van der Put.
Geluid: JanWillem van Hemert.
Regie: Hans van Dam.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Hans van Dam