‘Sluitertijd’ door Zuur

Sluitertijd door Zuur (c Zuur)

Locatietheater: Alles is nog mogelijk, daarna ligt het vast.

Sluitertijd is een tweeluik waarin een portret wordt geschetst van twee kinderen en de volwassenen die ze zijn geworden aan de hand van hun herinnering aan een gebeurtenis die hun leven voorgoed heeft veranderd.

Sluitertijd speelt bij de voormalige Johannes de Dichterschool in het Oude Noorden, Rotterdam. ZUUR speelt een spel met tijd en laat het verleden herleven zonder het heden uit het oog te verliezen.

Twee volwassenen krijgen de kans een stap terug te gaan in de tijd. Het eerste deel van het tweeluik speelt in februari. In dit deel blikt Els terug op haar jeugd en haar bijzondere vriendschap met Maarten. Wanneer Els na 20 jaar weer door het Oude Noorden loopt, gaan haar gedachten terug naar haar vriendschap met Maarten. Een gebeurtenis in haar jeugd en de onmogelijkheid om daar met elkaar over te praten, heeft hen uit elkaar gedreven en hun verdere leven voor altijd beïnvloed. Wat als ze eerlijk tegenover elkaar waren geweest? Is de tijd nog terug te draaien?

Sluitertijd is te zien van 21 t/m 26 februari op verschillende tijdstippen. Kaarten zijn te reserveren op www.zuur.net en kosten € 10 per stuk. Een combinatiekaart voor beide voorstellingen is slechts € 15.

Sluitertijd begint bij de muziekkapel op het Pijnackerplein.

Deel twee van Sluitertijd speelt in april. Het tweeluik vormt één geheel, maar de delen zijn ook los van elkaar te bezoeken. Grijp deze unieke kans om het verleden in te stappen!

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Vivian Gade