GrazenTV: Afsluitingsavond Poetry International Festival 2013

Dit jaar verzorgde GrazenTV voor het 6e jaar op een rij de live uitzendingen van het International Poetry Program van het Poetry International Festival vanuit de Rotterdamse Schouwburg.
Hierboven zie je de registratie van de live uitzending vanaf onze stream computer. Hiermee kunnen we de live getoonde vertalingen en een videomix van de zaalbeelden tegelijk tonen, een heuse HDtv studio op zakformaat in één computerkast. Daarbij maken we gebruik van een eigen stream server om de kosten ongekend laag te kunnen houden.
Je kan o.a. de dichters Ilya Kaminsky, James Byrne, Jan Glas, Karinna Alves Gulias, Liu Waitong, Michèle Métail, Qin Xiaoyu en Roland Jooris zien en lezen!

Bel of mail gerust voor een offerte voor het live uitzenden en tegelijk registreren en indien gewenst herhalen van uw evenement dat het verdient aan de wereld getoond te worden, hoe klein (of groot) je doelgroep ook is.

Hier vind je onze contactgegevens.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Hans van Dam