Een week lang het beste van Rotterdam tijdens Robin Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited (c Bas Czerwinski / Dunya)

Dat Rotterdam een dynamische, jonge en internationale stad is, is bij menigeen bekend. Zo ook bij de initiatiefnemers van Robin Rotterdam Unlimited. Om dit nog maar eens te benadrukken presenteren zij van 11 tot en met 16 juni een nieuw internationaal evenement waarin de diversiteit op het gebied van kunst en cultuur samenkomen; Robin Rotterdam Unlimited.

Robin Rotterdam Unlimited is van alle markten thuis en dat is in de gehele binnenstad terug te zien. Zo is er een speciaal programma in De Doelen, kom je veel straattheater tegen en kan menig shopliefhebber het hart ophalen tijdens Shopping Unlimited . Laat je verrassen door de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek, dans, letteren, theater en carnaval!

Zomercarnavallers en Dunya fans opgelet!
Voor degenen die in zak en as zaten omdat ze voor het eerst in jaren het Zomercarnaval en het Dunya Festival moeten missen, wordt Robin Rotterdam Unlimited een groot feest. Deze twee oer Rotterdamse evenementen zijn namelijk opgenomen in het programma! De drie verschillende organisaties, die van Rotterdam Unlimited, Stichting Dunya Festival en Stichting Zomercarnaval hebben hiervoor de handen ineen geslagen. Op deze manier is Rotterdam Unlimited het overkoepelende evenement, maar zijn de twee bekende publiekstrekkers niet verdwenen.

Programma
Het programma van Robin Rotterdam Unlimited is, net als de stad, veelzijdig. Hiervoor wordt, naast De Doelen, samengewerkt met Off Corso, Poetry International en vele andere partners. Het zesdaagse evenement presenteert zich groots! Naast de vele samenwerkingen kun je genieten van onder anderen muzikale grootheden als Asaf Avidan, Nelson Freitas en Blitz the Ambassador, maar vooral het kleurrijke en internationale cultuurprogramma maken Robin Rotterdam Unlimited voor de Rotterdamse cultuurliefhebber een evenement om al weken van te voren reikhalzend naar uit te kijken.

Robin Rotterdam Unlimited vindt plaats van dinsdag 11 tot en met zondag 16 juni. Ben je benieuwd of er iets op het programma staat dat je niet mag missen? Voor het laatste actuele nieuws kun je terecht op www.rotterdamunlimited.nl. R.U. Ready?!

Rotterdam Unlimited

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Alysia van Dijk