Ondersteun doorstart De Gouvernestraat

Ondersteun vitale doorstart De Gouvernestraat

Wordt het theatercomplex De Gouvernestraat het volgende slachtoffer van bezuinigingen op de culturele voedingsbodem van onze stad? Door de op handen zijnde verhuizing van de jeugdtheatermakers van Maas naar het voormalige gebouw van het O.T. Theater komt het unieke theater-, dans- en filmcomplex in gevaar. Dat betekent niet alleen een einde aan mogelijke doorstroming van van jong theater- en danstalent naar de meer gevestigde podia, maar ook zal het een gapend gat in de dichtheid van festivallocaties in de Rotterdamse binnenstad slaan.

Of het nou tijdens het Filmfestival is, de Operadagen, Rotterdam Buma beats of Motel Mozaique, De Gouvernestraat is een onmisbare en uiterst sfeervolle hub die het netwerk van verstrooide lokaties bijeen houdt. Juist tijdens dergelijke festivals is Rotterdam een stad om van te houden en zullen mensen er met plezier komen om het geheel draaiende te houden.

Voorkom kortzichtige afbraak van onze culturele voedingsbodem en steun de doorstart van De Gouvernestraat

Ondersteun vitale doorstart De Gouvernestraat

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Linda Tan