Raaf bestaat 1 jaar

RAAF bestaat 1 jaar (c stills Tanja Busking / RAAF)

Al een jaar lang is RAAF gevestigd in Rotterdam Feijenoord. Raaf begon ooit als kleine kunstgalerie en kunstenaarsplatform met de naam Kunstplatform de Kapsalon. Deze galerie opende in een oude kapperszaak maar breidde al snel uit. Twee jaar lang presenteerde de Kapsalon in de Bloemfonteinstraat excentrieke en experimentele kunst. Na de geplande sloop van de Bloemfonteinstraat ging het platform verder onder de naam Raaf. Raaf staat voor Rotterdam, Art, Adventure & Food.
Al een jaar lang wordt er een samenwerking van lokaal en regionaal talent geboden, zij verzorgen een experimentele kunst met een mix van exposities, workshops, performance, muziek en meer. Tijdens het eerste weekend van maart wordt er groots uitgepakt om de eerste verjaardag te vieren.

Het Rotterdamse platform voor muziek YCR organiseert avonden, brengt platen uit, promoot bands en hun muziek. Normaal gesproken organiseren zijn Iedere laatste vrijdag van de maand een avond bij Raaf. Deze avond is voor de gelegenheid verplaatst naar vrijdag 1 maart. Spilt Milk en Naive Set zullen hun opwachting maken. Met invloeden als Maureen Tucker, Robert Zimmerman en de Fab Four zijn de jaren zestig nooit ver weg bij beide bands.

Op zaterdagmiddag 2 maart gaat de viering door. Vanaf 14:00 uur is er dan muziek van Kat-Ya en singer/songwriter Sanne Monster.

Omdat jarigen ook trakteren doet raaf dat ook. Op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 kan iedereen met de flyer die de verjaardag van Raaf aankondigt gratis naar de Raw Art Expo in het Santos Pakhuis.

1 maart: Hillelaan 19, Keuken open van 17:30 tot 20:30, start muziek 21:00
2 maart: Hillelaan 19, vanaf 14:00 koffie branden op muziek en gratis toegang tot de Raw Art Expo

RAAF bestaat 1 jaar (c stills Tanja Tanja Busking / RAAF)

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra