Souvenir – herinneren als object (3) bij 38cc in Delft

Souvenir - herinneren als object in 38cc (c_ Jeremy Deller / Marcel Pinas)

In de groepstentoonstelling ‘Souvenir – herinneren als object’ laten de kunstenaars zien hoe zij herinneringen vertalen in een object. In deze 3e editie is werk te zien van Jeremy Deller, Barbara Visser, Marcel Pinas, Birthe Leemeijer, Michiel Romeyn en Efrat Zehavi.

De herinneringen als object bestaan o.a. uit een foto-installatie van de kogelgaten in Fort Zeelandia Paramaribo die als stille getuigen optreden van de decembermoorden (Michiel Romeyn) en een polderparfum van de Zwolse Mastenbroekpolder dat intussen over de hele wereld wordt verkocht (Birthe Leemeijer)

Van 16 februari t/m 14 april 2013 in 38cc, Hooikade 13 te Delft.
Opening 16 februari 16:00 uur.

Souvenir – herinneren als object (3) bij 38cc in Delft (c Birthe Leemeijer)

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Hans van Dam