Stukafest doet Rotterdam aan

Stukafest Rotterdam 2013

Tijdens Stukafest worden studentenkamers een avond omgetoverd tot kleine theaters, podia of galeries. De kamerbewoners zijn de gastheren en -vrouwen en tussen de schuifdeuren van hun twaalf kamers is er muziek, dans, cabaret, performance art en nog veel meer geprogrammeerd. Bezoekers kunnen zelf de avond samenstellen door drie acts te kiezen. Tussen de rondes door is er steeds een half uur pauze zodat er de gelegenheid is om naar de volgende bestemming te gaan.

Komende donderdag is er weer een editie in Rotterdam. De acts die op zullen treden zijn cabaretier Bart Melief, de Amerikaanse maar in Rotterdam woonachtige rapper Andy Smart, muzikant Neco Novella, kunstenaars The Galactic Geometric Express en theatermakers De Blonde Jongens en Tim. Het jonge lokale dansgezelschap W2 & Dancers en Circle Rotterdam verzorgen een dansvoorstelling en het filmprogramma Open Doek (bekend van LantarenVenster) zit ook in het aanbod. Ook zangeres Angela Moyra (bekend van De Beste Singer-Songwriter) zal optreden. Ze is net terug uit Amerika waar ze onder meer heeft gewerkt aan haar debuutalbum. Op Facebook zegt ze over dat optreden: ’’De volgende gig is 7 febr gepland – Stukafest Rotterdam…mn stadje! Hope to see you there!’’

Stukafest Rotterdam 2013

Vooraf is het mogelijk een Stukahap te nuttigen in De Machinist. De afterparty is in het tegenover De Machinist gelegen Dek22. De muziek zal worden verzorgd door het Rotterdamse Lowriders Collective. Guy Andrews, Halp, Beatnologic, Offhand en MRKD zullen draaien.

Via deze link is de informatie over de kaartverkoop te vinden.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra