‘Woef Side Story’ door het RO Theater

Woef Side Story is de traditionele kerstvoorstelling van RO Theater

Na successen als ‘Lang en Gelukkig’, ‘Snorro’ en ‘Moord in de Kerststal’ regisseert Pieter Kramer opnieuw een beroemd verhaal met een eigenwijze draai. ‘Woef Side Story’ zit boordevol bekende en ontroerende melodieën, betoverende decors en kostuums, en humor voor jong maar zeker ook voor oud. De familievoorstelling ‘Woef Side Story’ speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond.

Woef Side Story is de traditionele kerstvoorstelling van RO Theater

‘Woef Side Story’ wordt gemaakt door het creatieve team achter de eerdere succesvolle familievoorstellingen van het Ro Theater: regisseur Pieter Kramer, decorontwerper Niek Kortekaas en tekstschrijvers Arjan Ederveen en Don Duyns. De muziek is in handen van film-, televisie- en musicalcomponist Fons Merkies en de liedteksten werden geschreven door Alex Klaasen.

In aanloop naar de uitverkochte premiere op zaterdag 22 december zijn er nog twee try-out te bezoeken op donderdag 20 en vrijdag 21 december. Na de première wordt Woef Side Story nog tot 6 januari gespeeld in de Rotterdamse Schouwburg en op 21 en 22 maart 2013. Zie www.rotheater.nl voor kaarten.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra