‘The Wolf Project’ van Kenneth Flak en Külli Roosna

‘The Wolf Project’ van Kenneth Flak en Külli Roosna (c Robert Benschop)

Op zoek naar de grenzen van manipulatie en macht met Kenneth Flak en Külli Roosna in ‘The Wolf Project’

Niets dan lovende woorden had het publiek in Estland over voor ‘The Wolf Project’; de nieuwe voorstelling van Kenneth Flak en Külli Roosna. Na een succesvolle tour in Estland is de voorstelling alleen deze week te zien in Rotterdam!

In ‘The Wolf Project’ gaat het over manipuleren en gemanipuleerd worden. Wat doen wij enerzijds om anderen te overtuigen van ons wereldbeeld en wie laten wij anderzijds toe om ons te manipuleren? Wie geloven we uiteindelijk? De grenzen van macht en manipulatie worden door de choreografen afgetast.

Flak en Roosna staan bekend om hun fysieke voorstellingen. Ook in ‘The Wolf Project’ is hun krachtige en fysieke danstaal terug te zien. Omdat het stuk een narratief en tekstueel karakter heeft, kan worden gesproken van danstheater. The Wolf Project is een must-see voor zowel dans- als theaterliefhebbers!

‘The Wolf Project’ van Kenneth Flak en Külli Roosna (c Robert Benschop)

Voorafgaand aan de voorstelling geven Flak en Roosna ’s middags een gratis workshop. Deze workshop vindt plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur in de studio van Dance Works Rotterdam/André Gingras. Aanmelden voor deze workshop kan door een mailtje te sturen naar jeanine@korzo.nl .

‘The Wolf Project’ van Kenneth Flak en Külli Roosna is op zaterdag 27 oktober te zien in De Gouvernestraat. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaartjes zijn te koop via de site van De Gouvernestraat. Voor meer informatie over de choreografen en de voorstelling kun je terecht op de site van Korzo.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Alysia van Dijk