RAIR: Kaus Australis presents: Gipsy Wedding

Rair met werk van o.a. Joep Overtoom , Jesus Palomino, Marisa Rappard

Dat tentoonstellingen alles behalve saai zijn, bewijst Kaus Australis!  Op zaterdag 29 september opent RAIR #7 aan de Melanchtonweg 137 in Rotterdam. De expositie is een dag toegankelijk en gedurende die dag kan de kunst van veertien artists- in- residence worden bewonderd.

Maar er is meer! Naast de mogelijkheid om de het werk van verschillende talentvolle kunstenaars te bekijken, is het vooral de bedoeling dat er een feestje wordt gebouwd. Vanaf de opening om 17.00 uur ’s middags is het tijd voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Na de borrel is het tijd voor het echte werk: van 22.00 tot 04.00 uur zullen verschillende artiesten en dj’s uit Basel ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Zelfs over het vervoer is nagedacht tijdens deze art-meets-party avond. Vanaf 20.00 uur worden vanaf verschillende locaties in de stad shuttle busjes ingezet om bezoekers naar de tentoonstelling te brengen (tot 04.00 uur rijden de busjes ook terug). Onderweg hoeft niemand zich te vervelen aangezien er ook in de busjes dj’s zijn die voor muzikaal vertier zorgen.

Rair met werk van o.a. Ana Soler

Het feestgedruis zal tot in de late uurtjes doorgaan, maar voor degenen die liever op een rustige zondag naar het werk van de jonge kunstenaars kijken is de tentoonstelling tot zondag 30 september om 17.00 uur toegankelijk.

Voor een culturele avond met een spetterende afsluiting kun je op 29 september je hart ophalen bij Kaus Australis. Kijk voor vertrektijden en locaties van de shuttle busjes richting RAIR #7 op www.rair.nl.

Rair met werk van o.a. Bettina Kohrs en Sandro Setola

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Alysia van Dijk