‘Ah, wat lief!’ in Villa Zebra

'Ah, wat lief!' in Villa Zebra (c Villa Zebra / Annerose.nl)

Een beestenboel in Villa Zebra met de nieuwe tentoonstelling ‘Ah, wat lief!’.

Op donderdag 4 oktober (dierendag) 2012 opent in Villa Zebra wel een heel toepasselijke tentoonstelling. In ‘Ah, wat lief!’ staan dieren namelijk centraal. Kunstenaars Peter Bastiaanssen, Merijn Bolink, Anne van Eck, Annerose, Wim van Egmond, Stefan Gross, Han Hogeland i.s.m. John Treffer, Eva Krause, Marjan Laaper, Tom Liekens, Christien Meindertsma, Rachel Nieborg, Onno Poiesz, Roos & Chris, Bart Siebelink, Marie Cecile Thijs, Tinkebell en Birgit Verwer tonen hun dierlijke kunstwerken in een tentoonstelling voor de jeugd.

Tijdens de tentoonstelling gaan kinderen van 7 t/m 12 jaar op een spannende verkenningstocht in het rijk der dieren. Ze komen erachter welke eigenschappen bij welk dier horen en gaan op zoek naar verschillen en overeenkomsten tussen de dieren. Ook kunnen ze zelf hun fantasie de vrije loop laten als ze een aap met een raketijsje en een kangoeroe onder een boomstam tegen het lijf lopen. Wat is het achterliggende verhaal bij deze bizarre gewaarwording?

Villa Zebra

Naast het bekijken van de tentoonstelling is het voor de kleine bezoekers ook mogelijk een tentoonstelling gerelateerde workshop te volgen. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kunnen de kinderen hun ervaringen en bevindingen tot uiting brengen in een eigen kunstwerk.

Zoals altijd wordt door Villa Zebra ook aan de allerkleinsten gedacht. Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar is er de tentoonstelling ZELF!

De tentoonstelling ‘Ah, wat lief!’ is tot en met 12 mei 2013 te zien in Villa Zebra. Het museum is van dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Houd de website in de gaten voor extra activiteiten tijdens de schoolvakanties.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Alysia van Dijk