‘Promise Promise’ bij Frank Taal

Promise promise bij Galerie Frank Taal ( still van Kaste Seskeviciute / pentekening van Wendy van der Hart)

Op zaterdag 8 september opent in galerie Frank Taal de eerste editie van Promise Promise. Er zijn voor de expositie negen getalenteerde kunstenaars geselecteerd die dit jaar afstudeerden aan de Willem de Kooning Academie, De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Vilnius Academy of Arts en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

De Willem de Kooning Academie is logischerwijs hofleverancier met vijf zeer beloftevolle kunstenaars. Remty Elenga is fotografe, Jim Impelmans maakt schilderijen, Rosa Peters maakt installaties, Josephine Baan is schilderes en Wendy van der Hart maakt tekeningen. Zij vertegenwoordigen de Rotterdamse academie.

Namens De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht is er werk van Carlijn Bakker en Lena Paschen te zien. Kaste Seskeviciute komt van Vilnius Academy of Arts en toont videowerk en Merel van Engelen studeerde af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Promise Promise met werk van Rosa Peters en Jim Impelmans

De expositie past precies in het streven van Frank Taal. Hij leidt een eigentijdse galerie en wil het brede bereik dat de verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst bieden vertegenwoordigen. De galerie is gevestigd in het Oude Westen in Rotterdam, nabij de Nieuwe Binnenweg. Daar toont galeriehouder Frank Taal werk van beginnend  succesvolle maar ook internationaal gevestigde kunstenaars. Uit alle tentoonstellingen spreekt de nadruk van een totaalbenadering.

Promise Promise van 8 september t/m 6 oktober 2012
Galerie Frank Taal, Van Speykstraat 129
Opening 8 september van 16:00 tot 18:30

Promise Promise met werk van Remty Elenga en Merel van Engelen

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra