‘Rotterdam’ door Theaterbedrijf Bonheur

Rotterdam door Bonheur (c Bas Czerwinski)

Humor, vriendschap, tragedie en Rotterdam. Drie vrienden maken het allemaal mee in het nieuwe toneelstuk: “Rotterdam”.

Neem een kijkje in het leven van 3 zelfbenoemde studenten die met intelligente en spannende gesprekken het leven van de Rotterdamse student blootleggen. Naast het uitgaan, drinken, shoarma en de tosti`s worstelen de jongeren met de liefde, achterdocht en de dood.

Laat je meeslepen in het turbulente bestaan van de Rotterdamse “student” door middel van diepgaande, emotionele gesprekken, ruzies en relaties. En dat allemaal op een studentenkamer aan de Nieuwe Binnenweg. De Rotterdamse cultuur, het uitgaansleven en de inwoners geven het toneelstuk een extra draai en dat is nu net wat deze voorstelling zo bijzonder maakt.

Door het actuele taalgebruik en de sterke karakters van de personages komt het toneelstuk erg realistisch over en is het zeker de moeite waard om deze voorstelling te bezoeken.

foto: Bas Czerwinski

Te zien: 11 november t/m 11 december in het Bonheur Theater

www.bonheur.nl

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Daniel Venema