Kamps & Kamps 2 in Theater Zuidplein

Kamps & Kamps 2 in Theater Zuidplein

De tweeling broers Tim en Wart Kamps nu in het theater met Kamps & Kamps 2. Ooit zijn zij begonnen met een goede vriend Bor Rooyackers, zij kenden elkaar van de Dramaschijfschool in Utrecht en gaven zich op voor het Amsterdam Kleinkunst Festival. Hiervoor wonnen zij de jury en publieksprijs. Daarna hebben zij verschillende theatervoorstellingen gemaakt.
In februari 2009 besloot Bor Rooyakkers er mee te stappen om zich meer te richten op schrijven en regisseren. Hierna zijn de broers verder gaan met de theatervoorstellingen Kamps & Kamps

De tweelingbroers zorgen nog steeds voor goede voorstellingen want zij werden meteen genomineerd voor de Neerlands Hoop en er werden lovende recensies geschreven. De Volkskrant schreef over ‘Kamps & Kamps 1’: ‘’Veel meer dan in hun vorige programma’s maken Kamps & Kamps gebruik van de techniek, zoals ook de Australische Umbilical Brothers dat doen. Andere lijntjes die zich opdringen lopen van Monthy Python (…) en Jiskefet.

Na een korte pauze waarin zij allebei even hun eigen weg zijn gegaan. Wart speelde onder andere in ‘Moord in Kerststal’ van het Ro Theater en Tim in de theaters en op de Parade stond met ‘’Het Monica da Silva trio’ en ook nog te zien was in het programma ‘Wie is de mol?’.

De Rotterdammers beloven met deze voorstelling een fris, vernieuwend, hilarisch, absurd en vooruitstrevende voorstelling neer te zetten. Kamps & Kamps 2 is zaterdag 12 mei om 20:15 uur te zien in Theater Zuidplein. Kijk voor meer informatie of kaarten op: www.theaterzuidplein.nl

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Eline Bosman