‘BLAZE! the Show’

Blaze! the Show

Na succesvolle televisieprogramma’s als So You Think You Can Dance en America’s Best Dance Crew, kan je nu zelf deze succesvolle mix van urbanmoves, muziek en mode beleven! Blaze! zal alle theaters overdonderen met een 80 minuten durende spectaculaire streetdanceshow. De 12 beste dansers en breakers ter wereld tonen in een razend tempo verschillende dansstijlen: krumpen, parcours, poppen, locken, skaten, headspins en breaken! Dit op de tunes van Dj Hazze die classics en hiphop- en dancetracks afspeelt achter zijn draaitafel. Over de styling van deze high-energy show is ook te spreken. Es Devlin, die ook sets voor grote namen zoals Kanye West en Lady Gaga heeft ontworpen en Patrich Woordroffe, die het lichtontwerp voor de Michael Jackson This Is It-show heeft gecreëerd, zorgen ervoor dat de show een genot is om naar te kijken!

Onze eigen Rotterdamse danser Angelo Pardo zal ook zijn danskwaliteiten tonen in Blaze!
Angelo begon op vroege leeftijd met dansen, Michael Jackson was zijn grote voorbeeld. Hij probeerde carrière te maken als voetballer en later als basketballer, maar de pogingen waren vruchteloos. Thuis en op feestjes deed hij de moves uit videoclips moeiteloos na. Uiteindelijk koos Angelo voor zijn passie en ging hij een dansopleiding volgen aan het Albeda College in Rotterdam.

Tijdens zijn opleiding kreeg hij de kans om mee te doen aan het succesvolle televisieprogramma So You Think You Can Dance. Na een intensieve periode van dagelijkse trainingen en wekelijkse televisie-uitzendingen, werd Angelo tweede. In 2011 deed hij mee met het televisieprogramma van choreograaf Dan Karaty The Ultimate Dance Battle. Hij was onderdeel van het team van Isabelle Beernaert. Samen waren ze de overtuigende winnaar van de show.

QUOTE: “Ever since the auditions in Berlin I am training to become a better dancer. I am blessed by the opportunity to dance in an international show such as Blaze! I can not wait to start.”

BLAZE the Show die geregisseerd is door de topchoreograaf Anthony van Laast is te zien op 14,15 en 16 oktober in het Nieuwe Luxor Rotterdam.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Vivian Gade