HyperISH in Rotterdamse Schouwburg

Banner HyperISH in Rotterdamse Schouwburg

Marco Gerris komt na dynamische voorstellingen als StormISH en MonteverdISH met een nieuwe energieke show. Met HyperISH wordt er een sprong in het diepe gemaakt en wordt er ontsnapt aan de dagelijkse ‘rush’ van het leven. Marco Gerris wil met HyperISH naar voren brengen dat het belangrijk is om te doen wat je zelf graag wil. Om je eigen leven te leiden is het belangrijk om te weten wie jij zelf bent. Zoals in alle voorstellingen van de ISH-crew, komen alle dansstijlen weer samen. Van Hiphop, breakdance, acrobatiek, modern, house, poppin & lockin tot ballet!

Marco Gerris:‘Alle disciplines van ISH hebben allemaal 1 ding gemeen. Het is een lifestyle. Het gaat erom dat je je op een creatieve manier uit, grenzen op zoekt en vecht voor erkenning en vrijheid. Dingen doen die voor jou belangrijk zijn. Je moet je eigen weg vinden in het leven en dat laat ik in HyperISH zien.’

HyperISH vertelt geen verhaal van a tot z maar is een fragmentarische energieke voorstelling waarin een kritische blik op de maatschappij wordt gegeven. We leven in een leven waar alles zo ontzettend snel gaat en we staan eigenlijk geen moment meer stil. In dit leven moet je een plek zien te vinden en knokken voor de dingen die jij graag wil doen!

HyperISH is o.a. te zien in de Rotterdamse Schouwburg op dinsdag 3 april.
www.rotterdamseschouwburg.nl

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Vivian Gade