Zondagochtendconcert Laura Fygi en BigBand in De Doelen

Banner Zondagochtendconcert Laura Fygi en Big band in De Doelen

De titel klinkt toch al aantrekkelijk? Wat is nou heerlijker dan op een zondagochtend te genieten met mooie en krachtige muziek van Laura Fygi, eerst lekker thuis een zondagsontbijtje en dan door naar een concert die je zondag helemaal goed maakt.

Een grote wens van Laura Fygi gaat in vervulling, een theatershow waarbij ze begeleiding krijgt van een grote big band.

Het repertoire dat zij zingt leent zich bijzonder goed voor een dergelijk orkest en nadat ze in Hannover met de Big Band van Lothar Krist had opgetreden was haar enthousiasme gewekt. In Nederland zelf heeft ze ook al veel ervaring opgedaan met verschillende big bands, waaronder het orkest Swing Design waarmee ze voor een vol Vrijthof in Maastricht optrad en onlangs met de Windmill Big Band waarmee ze op het Zoetermeerse Jazz festival speelde.

Het is ook dan niet zo gek dat er in januari 2011 een cd is uitgebracht met een big band met de titel The Best Is Yet To Come. Vervolgens stelde Laura een geweldig live programma rond deze cd samen waarmee ze niet alleen in Nederland maar ook door heel Azië tourde.

Voor het koffieconcert in De Doelen heeft Laura de Windmill Big Band gevraagd haar te begeleiden, een semiprofessionele zeventien-mans formatie met bandleden uit de hele provincie Zuid-Holland en (ver) daarbuiten.
Waar kunnen de fans naar uitkijken? Naar een typische Fygi-act vol glamour, tijdloze muziek en intimiteit.

Zondagochtend concerten
Al meer dan vijfentwintig jaar is het een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam.

Zondagochtend 18 maart 2012 kunt u genieten van dit mooie concert. Voor meer informatie zie www.dedoelen.nl

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Aniek van Wijk