Pleinbioscoop in het Museumpark

Pleinbioscoop - Museumpark (c Pleinbioscoop)

Van 15 augustus t/m 2 september staat het Museumpark weer in het teken van de jaarlijkse Pleinbioscoop. Een extra lange editie dit keer, met maar liefst 19 waanzinnige films, omdat de Plein Bioscoop dit jaar 25 jaar bestaat!

Met Films als The Hunger Games, Drive, en Profession: Heartbreaker staan er ook deze editie weer fantastische films op het programma. Voor 3 euro kun je elke dag een topfilm bekijken op een megascherm midden in de stad. Weer of geen weer, gewoon met een klapstoeltje en een paraplu onder de arm naar het Museumpark, dus!

Van te voren gezellig een hapje eten of tijdens de film je dosis popcorn halen is ook geen probleem. Vanaf 19.00 uur is het terrein al geopend en kun je een eenvoudige maaltijd halen bij een van de cateraars of een lekkere snack bij de Pleinbioscoopbar. Tussen 19.00 uur en 21.30 uur speelt er een bandje op het festivalterrein. Gezellig!

Pleinbioscoop - Museumpark (c Pleinbioscoop)

De Pleinbioscoop, Museumpark Rotterdam. Het terrein is open vanaf 19.00 uur en de films beginnen om 21.30 uur. Prijs per film is 3 euro en een 10-rittenkaart kost 20 euro.

Meer info: Pleinbioscooprotterdam.nl

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Linda Gouman