GrazenTV #9 Actueel TV Cultuurmagazine Rotterdam

GRAZEN #9
Witte de With directeur Defne Ayas vertelt over The Humans, een productie in progress van kunstenaar Alexandre Singh. Rotterdam is een nieuw cultureel festival rijker Stand out to Sea, hier een verslag van de eerste editie in het Havenmuseum. De Operadagen beginnen 25 mei, Rick maakte een verslag van de kick-off. Roodkapje biedt sinds 2000 beginnende kunstenaars een platform, Grazen ging kijken bij het Urban Wizzard programma en sprak met Eric den Hartigh.


The Humans in Witte de With
Witte de With directeur Defne Ayas vertelt over The Humans, een productie in progress van kunstenaar Alexandre Singh en over haar plannen om Witte de With een centrale plaats te geven in het Rotterdamse culturele leven.

Stand out to Sea Festival in het Havenmuseum, Rotterdam.
Een verslag van de eerste editie van dit culturele festival waar kunst en ambachtelijke traditie elkaar ontmoeten. Met het Ukelele Paradijs, the Alley Cats en Het Kranen Ballet.

Kick-off Operadagen Rotterdam 2012
De Operadagen beginnen 25 mei, Rick Messemaker ging kijken bij de kick-off.

Epicenter for the Contemporary Urban Wizard Practice, Roodkapje Rotterdam.
Roodkapje biedt sinds 2000 beginnende kunstenaars een platform, Grazen ging kijken bij het Urban Wizzard programma en sprak met Eric den Hartigh.

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About rolf