Grote Rotterdamse Kunstkalender weer verkrijgbaar

De Grote Rotterdamse Kunstkalender met werk van oa. Steven Kolk en Florentijn Hofman

Naast de Grote Rotterdamse Kunstkalender zijn er inmiddels ook Haagse en Amsterdamse exemplaren. Daaruit blijkt wel dat het concept, vraag 365 lokale kunstenaars ieder een ontwerp te leveren voor een dag, wel een succes is. Afgelopen vrijdag werd bij de expositie Echte Rotterdammers in LP2 alweer de derde Rotterdamse editie gepresenteerd.

Een onafhankelijke redactie is er wederom in geslaagd 365 werken van gerenommeerde én aanstormende Rotterdamse kunstenaars, designers, grafisch vormgevers, modeontwerpers, fotografen, architecten en anderen met creatieve talenten in een kloeke kalender te krijgen. Onder de deelnemers zijn bijvoorbeeld Iwan Smit en Chris Versteeg (bekend van Cats vs Dogs).

De Grote Rotterdamse Kunstkalender 2014 (www.groterotterdamsekunstkalender.nl) is nu aan te bestellen via deze link op www.trichispublishing.nl

De Grote Rotterdamse Kunstkalender 2014

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About Jeroen Veenstra