GrazenTV #14 Actueel TV Cultuurmagazine Rotterdam

Met in deze uitzending, Louis Kahn – The power of architecture in het NAi. Willem Jan Droog en Hans Ophuis vertellen over hun stadsontwikkelings initiatief voor het Nieuwe Markt/ Pannekoekstraat gebied in Rotterdam. En tot slot het festival De keuze van de Rotterdamse Schouwburg, Directeur Jan Zoet en programmeur Judith Blankenberg doen een voorbeschouwing van Ganesh versus the Third Reich en The Priestess en tot slot deed Grazen TV interviews over ‘Ganesh versus the Third Reich’ van Back to Back Theatre.

Hieronder zijn de items ook afzonderlijk te bekijken.


Louis Kahn – The Power of Architecture.
Rick Messemaker en Ronald Glasbergen spraken met de kinderen van architect Louis Kahn over de overzichtstentoonstelling van zijn werk in het NAi.


Stadsontwikkeling – De Nieuwe Markt Rotterdam
Architecten Willem Jan Droog en Hans Ophuis vertellen over hun stadsontwikkelings initiatief voor het Nieuwe Markt/ Pannekoekstraat gebied in Rotterdam.


De keuze van de Rotterdamse Schouwburg 2012.
En tot slot het festival De keuze van de Rotterdamse Schouwburg 2012, Directeur Jan Zoet en programmeur Judith Blankenberg doen een voorbeschouwing van Ganesh versus the Third Reich en The Priestess. 19 tm 30 september in de Rotterdamse Schouwburg.


Grazen TV interviews over ‘Ganesh versus the Third Reich’ van Back to Back Theatre

Email dit artikel naar een vriend Email dit artikel naar een vriend

About rolf